NIOM söker Tandtekniker / Teknisk medarbetare

Det er ledig en fast stilling som teknisk medarbeider ved Nordisk institutt for odontologiske materialer (NIOM). Vi søker primært etter en tanntekniker, men annen relevant teknisk utdanning er også interessant. Søker bør ha utdannelse på bachelor-nivå; arbeidserfaring kan oppveie for manglende formell utdannelse. (mer…)

Dentsply Sirona söker marknadsorienterad Tandläkare med intresse för fortbildning och försäljning

Till rollen som Professional Service Manager söker vi på Dentsply Sirona dig som är intresserad av att bli en nyckelperson i vår nordiska organisation. Med många kontaktytor externt och internt är du både våra kunders som våra kollegors odontologiska expert inom främst prevention, restoration och endodonti. Du kommer i rollen att ansvara för att introducera våra nuvarande och kommande produkter på universiteten i Norden samt utveckla och driva utbildnings- och kurskoncept för våra kunder. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm/Skarpnäck.

(mer…)

Ledig forskarantällning på NIOM

Det er ledig fast 60 % stilling som forsker ved Nordisk Institutt for Odontologiske Materialer (NIOM). Helse- og omsorgsdepartementet har styrket NIOMs budsjett for videreutvikling av kompetansen innen klinisk materialforskning i samarbeid med de regionale odontologiske kompetansesentrene i Norge og med kliniske fagmiljøer i Norden. Stillingen er et ledd i å styrke denne kompetansen, og forskeren vil inngå i det samlede forskermiljøet ved NIOM. (mer…)