Artiklar taggade med Företagsförvärv

Henry Schein etablerar sig i Norden genom förvärv av Cliniclands

Nasdaqnoterade Henry Schein Incorporation är världens största leverantör av hälsovårdslösningar och finns nu, efter förvärvet av Cliniclands, i 32 länder.

Nordentic växer i Västergötland

Tandprotetik Väst i Falköping blir en del av Nordentic.

Stjärntandläkarna i Västra hamnen i Malmö blir Happident

ME dental/Happident (fd. Orasolv) har förvärvat Stjärntandläkarna Västra Hamnen i Malmö. Stjärntandläkarna i Västra Hamnen är en av Malmös största och modernaste tandvårdskliniker och består av nio stycken behandlingsrum med inriktning på såväl allmän- som specialisttandvård.

Smile Tandvård expanderar ytterligare

Smile Tandvård förvärvar Tandläkarna Markgren i Kristinehamn.

Triton ny majoritetsägare i Unident

Private equity-bolaget Triton har tecknat avtal om att förvärva Unident AB. Unident är en ledande distributörer av dentala förbrukningsmaterial, utrustning, laboratorietjänster och dentalanalysprogramvara på den nordiska marknaden. Köpeskillingen är inte offentliggjord.

ME Dentals bud på Orasolv går igenom

ME Dental kommer att förvärva Orasolv sedan ME Dental fått in motsvarande 90,31 procent av rösterna och kapitalet i bolaget. Det totala antalet aktier i Orasolv var värderade till cirka 74,5 miljoner kronor.

ME Dental lägger bud på Orasolv

ME Dental AB erbjuder aktieägarna i Orasolv AB att överlåta samtliga aktier i Orasolv till ME Dental för 30 öre kontant per aktie. Aktierna i Orasolv är värderade till totalt cirka 74,5 miljoner kronor.

Wennerlund tar över Hagmans Tandvård i Åsa

Tandläkare Fredrik Wennerlund har köpt tandläkare Calle Hagmans tidigare mottagning i Åsa, i norra Halland. Wennerlund driver från och med förste mars 2018 mottagningen som Wennerlunds Tandvård.