Artiklar taggade med person-/verksamhetsnytt

MyDentist rekryterar Tobias Perdahl från Doktor24 till sin styrelse

”Talanger är branschens utmaning och där är MyDentist starka”
MyDentist, en av Sveriges mest expansiva tandvårdskedjor, fyller nu på ytterligare i sin styrelse med grundaren av Doktor24, Tobias Perdahl. Med Tobias får MyDentist tillgång till lång erfarenhet av digitalisering inom vård och hälsa, men också kunskap om utmaningarna för snabb expansion i branschen.

Linda Adehög ny IT- och marknadsansvarig på My Dentist

MyDentist fortsätter att stärka sin organisation och ledning och anställer nu Linda Adehög som IT- och marknadsansvarig.

HR-specialist Hanna Bergfäldt stärker MyDentist styrelse ”Vi ska bli branschens mest attraktiva arbetsgivare”

MyDentist, en av Sveriges mest expansiva tandvårdskedjor, stärker nu sin styrelse med Hanna Bergfäldt, HR-chef på Elgiganten. MyDentist ska bli den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen och vill med den nya styrelsemedlemmen stärka kunskapen om HR-frågor i bolaget och i styrelsen.

Robert Gottlander tillbaka i Sverige – som VD för storsatsande Neoss

Det blåser nya friska vindar hos Neoss, det globala implantatbolaget med den starka svenska anknytningen.
- Nu skall vi kommunicera ut våra lösningar till varje hörn i hela branschen, säger Robert Gottlander, nytillträdd VD med 35 år bakom sig i branschen. Neoss, fortsätter han, är lite av en ”sleeping beauty”. Superstark prisvärd svensk innovation med tänk hämtat från Per-Ingvar Brånemark.

Clas Oscarsson ny president för SACD

SACD:s nye president - tandläkare Clas Oscarsson – tillträdde vid halvårsskiftet. Oscarsson är en väl känd person i tandvårdssverige, som arbetat i Umeå, Dubai och Stockholm. Hans tidigare mottagning på Östermalm i Stockholm ingår sedan 2021 i Aqua Dental.
- Tandvård, och speciellt att få göra något snyggt och bra, har alltid drivit mig. Jag är fortfarande oerhört hungrig på att lära mig mer.

Björn Klinge blir rådgivare till Aqua Dental

Björn Klinge, senior professor och övertandläkare i parodontologi, ansluter som rådgivare till tandvårdskedjan Aqua Dental. Han är en av Sveriges mest meriterade akademiker inom tandvård, mångårig professor på Karolinska Institutet och Malmö Universitet. Klinge har bland annat varit president för European Association for Osseointegration (EAO) och är honorary fellow vid Singapore Dental Hospital och Jilin University i Kina.