Artiklar taggade med Riksstämma/Swedental

Få en mental uppgradering under Riksstämman!

Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till bland annat boken Hjärnstark, håller i en inspirerande föreläsning om hur motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan och gör oss mer stresståliga, kreativa, intelligenta och får oss att helt enkelt må bättre överlag.

Vad kan tandvården göra för att identifiera barn som far illa?

Sveriges Tandhygienistförening uppmärksammar viktig social fråga under Odontologiska Riksstämman i Göteborg.

Dubbla glädjeskutt på Swedental!

Den här veckan är vi på Dental24 extra glada.
Dels för att vi ska få ta del av det allra senaste inom svensk tandvård, dels för att vi kommer fira vårt eget 10-årsjubileum! Allt sker på Odontologisk Riksstämma/ Swedental 14–16 november på Svenska Mässan i Göteborg.

Rekryteringsfokus för Praktikertjänst på Swedental

Den 14 till 16 november pågår Swedental i Göteborg. Det är Nordens största mötesplats för tandvården och en arena för att diskutera tandvårdens möjligheter och utmaningar. Praktikertjänst är på plats för att bland annat berätta om de karriärmöjligheter som finns i bolaget.

Folktandvården som du aldrig har sett den förut

Folktandvården är mer än flera olika tandvårdsorganisationer. Det är en modern, passionerad kraft med visioner för hela Sveriges hälsa. På Swedental-mässan kommer alla folktandvårdsorganisationer att samlas under ett gemensamt paraply - Folktandvården Sverige.

Tjuvtitt på Swedental

Dental24 gläntar på dörren till årets upplaga av Swedental och Odontologisk Riksstämma. Vi ser en stark framtidstro med många produktnyheter och installationer som redan nu visar oss digitalisering i praktiken. Här kommer ett smakprov från från några av våra samarbetspartners!

All kunskap och inspiration du behöver – samlat på ett ställe

Välkommen till Nordens största mötesplats för dentalbranschen

Se in i framtiden på Swedental

Digitalisering och innovativa framtidslösningar inom tandvården genomsyrar årets Riksstämma och Swedental 14–16 november på Svenska Mässan. Future Lab kallas ett helt nytt inslag. Ett upplevelseområde där besökaren är i centrum och får göra en resa där man blir ”störd, berörd och framtidspeppad”.

Något nytt på Swedental?

Jo massor, men inte bara produkter! Mjuka saker såsom personliga möten/relationer, utveckling, utbildning, karriär, friskvård, programvaror, olika tillverknings processer (protokoll) och informationsöverföring väger allt tyngre. Ren produktinformation och handel av bl.a. förbrukningsvaror har många gånger bytt forum och flyttat ut på nätet.

Alexander Bard framtidsspanar på Swedental

Med engagerande iakttagelser, nya tolkningar och pedagogiskt språk bjuder Alexander Bard på en lika utmanande som inspirerande samtidsanalys och inblick i morgondagen.

Hela branschen möts onsdag till fredag 16-18 november på årets Riksstämma & Swedental

Odontologisk Riksstämma & Swedental är Nordens ledande mötesplats för dentalbranschen. Med årets tema ”Rörelser. Munnen & omvärlden. Vägarna framåt.” hoppas arrangörerna ge ny energi och inspiration till hela tandvårdsteamet. Här visas senaste nytt bland utrustning, produkter, material och arbetsmetoder tillsammans med aktuella forskningsrön som för utvecklingen framåt.