Artiklar taggade med Tandvård

Minskad tandvård under 2020

År 2020 minskade utgifterna för tandvårdsstöd för första gången sedan stödet infördes. Totalt betalades 5,98 miljarder kr ut år för tandvård som utförts 2020, vilket är en minskning med 680 miljoner kr (-12%) i jämförelse med 2019. Detta visar ny officiell statistik om tandvårdsstödet.

Kliniken som imagebyggare – Del 3 – Kläderna gör medarbetaren

I tredje delen av Dental24s artikelserie om Kliniken som imagebyggare har vi pratat med två olika leverantörer av yrkeskläder som tillsammans ger några riktmärken för dig som ser klädseln på jobbet som en konkurrensfördel och vill nå ända fram!

Kliniken som imagebyggare – Del 2: Vägen till en trivsam upplevelse (Vad och Hur)

I den andra delen av Kliniken som imagebyggare listar Dental24 de saker som du, utöver kvalitativ vård, bör tänka igenom innan du börjar bygga om eller ge din klinik sitt efterlängtade facelift. Vi har både tagit in expertråd och talat med en tandläkare som själv har gjort resan.
Varsågod, handfasta tips om faktorerna som bidrar till trogna patienter och nöjda medarbetare.

Kliniken som imagebyggare – Del 1

”Trivsel” är - tillsammans med professionalitet – ett av de vanligast förekommande orden när man diskuterar vad som bygger lojalitet hos personal och patienter. Välkommen till Dental24s artikelserie där vi i tre delar tar upp de faktorer som gör kliniken till en stark imagebärare. I den första artikeln vill vi ge insikt om ”Varför” du ska göra något. Artikel 2 berättar om ”Vad” du kan göra och ”Hur” du kan genomföra det”. Vi syr ihop säcken med en avslutande artikel om arbetsklädernas betydelse.