STHFs TandhygienistDagar 2012

3 dagar, 22-24 april 2012
Sveriges Tandhygienistförening arrangerar TandhygienistDagar med ett aktuellt vetenskapligt program, dentalutställning och högklassigt socialt program.

Välkommen till TandhygienistDagarna 2012 som arrangeras den 22-24 april på Karlstad CCC.

Det senaste decenniet har Karlstad förvandlats till en fullfjädrad evenemangsstad. Det började med Löfbergs Lila Arena som förutom elithockeyn även fått världsartister, melodifestivalen och massor av andra nationella evenemang till staden. Med VM-rallyt – Rally Sweden – är man årlig värd för ett av sportvärldens största arrangemang, med omkring 80 miljoner tv-tittare jorden runt. Och nu står även Karlstad CCC klart för nya typer av arrangemang t ex STHFs TandhygienistDagar.

 

KVINNORS HÄLSA – SANNING OCH MYTER, om kvinnohjärta, mindfulness, fluor och tobak,

är rubriken på vårt spännande tema 2012, med välkända föreläsare som Alexandra Charles, Karin Schenck Gustafsson, Ulla Moberg Sköld, Gunilla Bolinder och Åsa Nilsonne.

Inbjudan med fullständigt program distribueras under v. 3 till STHFs medlemmar samt till utställare samtidigt som anmälan online öppnas.

Det är hög tid nu för dig som vill deltaga med vetenskaplig presentation att anmäla dig, sista ansökningsdag är 21 november.

TandhygiensitDagar_2012


Ansökan till vetenskaplig rapport, poster och/eller muntlig presentation

 

Anmälan ››

 

Tandhygienistforeningen