Tandea öppnar sin första licenserade klinik

I slutet på mars i år öppnar Tandea sin fjärde tandläkarmottagning mitt på Södermalm i Stockholm. Lokalen som är helt nyrenoverad, ligger på gatuplan på Högbergsgatan 93, och kommer att ha fem behandlingsrum. Kliniken blir den första inom Tandeas så kallade licensieringskoncept.

– Vi vill vara där våra kunder finns, därför passar läget på Södermalm som handen i handsken. Vi erbjuder kvalificerad och prisvärd tandvård, något som uppskattas särskilt av dem som har en eftersatt tandhälsa, säger Hanne Sliwo, ägare av Tandea.

Kliniken blir den första inom Tandeas licensieringskoncept och licenstagare tillika klinikchef samt ägare blir tandläkare Kevin Mohseni. Han har tidigare arbetat på Tandea Skogås och sitter på en mångårig erfarenhet.

– Jag är väldigt tacksam för att ha fått förtroendet att bli en del av Tandeafamiljen. Den här kliniken kommer att ha ett gynnsamt läge nära Södra Station och Mariatorgets T-bana, samt goda bussförbindelser. Med dessa goda kommunikationsmöjligheter kan vi välkomna patienter från ett större område. För att klara patienttillströmningen räknar vi med att behöva nyanställa medarbetare de närmaste åren, säger Kevin Mohseni.