Tandhygienist

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandläkare Kajsa Karlsson
På vår nybyggda klinik bedriver vi vård med hög yrkesskicklighet för att utveckla och behålla förtroendefulla och långsiktiga relationer. I alla våra möten visar vi respekt, värme, lyhördhet och serviceanda. Vårt engagemang är för patientens bästa.

Vårt tandvårdsteam är anslutet till Praktikertjänst AB. Vi arbetar enligt Addera konceptet. Det betyder att tandvården ska ha ett långsiktigt värde för patienter och medarbetare. För att nå målet arbetar vi delegerat och med stort eget ansvar för medarbetarna. Vi behandlar ca 1500 st vuxna patienter på årsbasis. Teamet består av en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi behöver nu utöka med ytterligare en tandhygienist. Vi försöker hänga med i utvecklingen och vidareutbildar oss kontinuerligt. Som anställd har du möjlighet att ta del av vårt generösa friskvårdsbidrag.
Vi har nyligen flyttat in i nya fräscha lokaler med nya utrustningar.
Vi är totalt diskreta angående din ansökan. Upplysningar om tjänsten ring praktiken 0293-10112

Tierp ligger 5 mil söder om Gävle och 5 mil norr om Uppsala, precis vid E4. Med tåg tar det 35 min från Gävle station, 45 min från Uppsala station, kliniken ligger ca 5 minuters gångväg från tågstationen.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter
Eget arbete, assistans, delegerat arbete, administrativa uppgifter. På denna lilla klinik hjälps vi åt med förekommande arbetsuppgifter.

Arbetstid enligt överenskommelse, mellan 30-40 h.

Kvalifikationer
Kvalifikationer
Tandhygienist utbildning, gärna med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga, flexibel, du skall vilja utvecklas, tycka om att ständigt vara med och förbättra vårt arbetssätt och vår klinik, god social förmåga, stor vikt vid personlig lämplighet.