Tandhygienist

Folktandvården i Säter söker tandhygienist

Vår vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar – banbrytande, trygg och medveten – ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Nu behöver vi till vår klinik i Säter en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation.
Erfarenhet av datasystemet T4 samt tandsköterskebakgrund är meriterande. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du undersöker vuxna och barn samt terapiplanerar i samråd med tandläkare.

Information om arbetsplatsen
På kliniken arbetar verksamhetschef, tre tandläkare, sex tandhygienist och nio tandsköterskor.
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Övrigt
Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.
Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför obligatoriska drogtest vid all nyanställning.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV, gärna med mail, till folktandvarden.kansli@ltdalarna.se. Ange referensnummer T16-14 i ämnesraden!