Tandhygienist

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
Folktandvården Stöpen ligger en mil norr om Skövde centrum. På kliniken arbetar idag 2 tandläkare, 4 tandhygienister och  4 tandsköterskor.

Väljer du att arbeta hos oss får du  arbeta  på toppen av din kompetens då vi har ett stort patientklientel i alla åldrar. Dina blivande arbetskamrater är glada, positiva och engagerade. 

Vi tillämpar ett delegerat arbetssätt där alla på kliniken förekommande arbetsuppgifter kan ingå.

Vill du ha information om orten så hittar du det på kommunens hemsida www.skovde.se.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter.

Du får också möjligheter till kompetensutveckling. 

Vi arbetar med databaserad tidbok och journalsystem T4.

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist

Är du nyutexaminerad får du en omfattande handledning.

Förutom god odontologisk kompetens lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, flexibilitet, god samarbetsförmåga samt ett positivt och trevligt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Du ska även ha intresse och god vana av teamarbete.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal