Tandhygienist

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
En av våra medarbetare har beslutat sig för att lämna oss och gå vidare i sin karriär, därför söker vi nu en tandhygienist på tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%.

Det varierande vårdbehovet hos invånarna ger goda möjligheter till att använda sig av hela sin kunskapspalett och att utveckla sig inom yrket. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en allmäntandvårdsklinik med både vuxna och barn. Kortedala kliniken tillhör Nordost klinikerna (Angered, Bergsjön, Hjällbo och Kortedala) i Göteborg.

Folktandvården Kortedala ligger inom Göteborgs Stad, och från centrum tar det cirka 20 minuter med spårvagn. Kliniken ligger på Kortedala Torg där det finns vårdcentral, restauranger och ett flertal olika butiker. Kliniken ligger i samma hus som biblioteket och det är ett stenkast ifrån spårvagns- och busshållplats. Vi är ett glatt gäng bestående av 8 tandläkare 4 tandhygienister samt 12 tandsköterskor.

Hos oss är kompetensutveckling ett prioriterat område med goda möjligheter till auskultation på våra specialistkliniker samt kurser och vidareutbildning. Detta säkerställs utifrån varje anställds behov i en individuell utvecklingsplan.

Vi arbetar i skiftgång med förmånliga arbetstidsvillkor. Av veckans 40 timmar är 30 timmar schemalagd patient tid och de övriga 10 timmarna förfogas för administration, kompetens- och verksamhetsutveckling. Våra öppettider är måndag till torsdag 07.00-19.00 samt fredag 07.00-17.00.

Är du nyutbildad får du delta i ett omfattande och genomarbetat handledningsprogram.

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist.

Vi söker en tandhygienist som är positiv och kvalitetsmedveten samt har hög servicegrad och god kommunikationsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal