Tandhygienist

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
Folktandvården Skärhamn är beläget i det trevliga kustsamhället Skärhamn.Här jobbar 6 tandläkare och 5 tandhygienister.

På kliniken utför vi olika slag behandlingar såsom protetik inklusive implantat, kirurgi, lustgas estetisk tandvård och har ett bra samarbete med specialistkliniker.  Nu söker vi ännu  en tandhygienist.

Arbetsuppgifter
Som tandhygienist hos oss möter du alla åldersgrupper och olika typer av behandlingar på både barn och vuxna. Du får också möjlighet till kompetensutveckling. Vi arbetar med jouralsystemet T4 och digital röntgen (Romexis).

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist.

Personliga egenskaper, engagemang,flexibilitet och god samarbetsförmåga samt ett trevligt förhållningsätt till arbetskamrater och patienter.

Är du nyutexaminerad får du en omfattande handledning.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal