Tandhygienist

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
Specialistkliniken för oral protetik- parodontologi- endodonti är belägen i nyinredda lokaler vid Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS).

Vi behandlar remisspatienter ifrån hela S:a Älvsborg. Kliniken bedriver också konsultationsverksamhet mot både den privata och offentliga tandvården och har ett nära samarbete med de övriga specialistklinikerna i Borås-Alingsås.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår framförallt  behandling av remisspatienter. Du kommer att få arbeta med parodontal vård, uppföljningar av implantatbehandlingar och förberedande behandlingar inför stora protetiska rehabiliteringar. Viss tid kan du också få assistera specialisttandläkare. Det ingår också en del utåtriktat arbete mot allmäntandvården.

Vi arbetar med T4 och digitalröntgen Romexis

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist med flerårig erfarenhet gärna med tandsköterskeexamen och tidigare erfarenhet av specialisttandvård. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal