Tandhygienist Överkalix

Om Arbetsplatsen

 Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision ”En frisk mun i alla åldrar”.

Överkalix kommun är belägen vid Kalixälven, i hjärtat av Norrbotten. I den vackra naturen finns många möjligheter till fritidsaktiviteter både sommar och vinter.

Vid Folktandvården i Överkalix har vi några tusen vuxna och ca 800 barn som är våra patienter.

Vår klinik är placerad vid Vårdcentralen i Tallvik, ca 1.5 km från centrala Överkalix. Här arbetar 2 tandläkare, 2 tandhygienister, varav en går i pension till sommaren samt 2 tandsköterskor och en enhetschef.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som tandhygienist hos oss omfattar hela spektrat av modern tandvård och förebyggande insatser som leder mot målet ”En frisk mun i alla åldrar”.

Hos oss arbetar du med egna patienter, undersökning, behandling och profylax.Du arbetar även med såväl assistans som arbete i både steril och reception.

På kliniken får du handledning av erfarna kollegor samt har möjlighet att konsultera specialister.

Din bakgrund

Vi söker dig med tandhygienistlegitimation som är engagerad och positiv, vill arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid omhändertagande och service.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Du ska precis som oss ha en vilja att arbeta målinriktat för klinikens och patienternas bästa.

Du som är tandhygieniststuderande och räknar med att få din legitimation inom kort är också välkommen med din ansökan. Är du nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt traineeprogram tillsammans med andra kollegor. Läs gärna mer på sidanTrainee i Folktandvården Norrbotten 

Anställningsfakta

Anställningen är tillsvidare och på heltid.

Tillträde enligt överensekommelse 

Vill du veta mer?

För mer information om jobbet kontakta

Urban Carlsson, Verksamhetschef, tfn 070-3284186

Urban.Carlsson@nll.se

Eva Larsson, Enhetschef, tfn 070-607 78 81

Eva.K.Larsson@nll.se

Fackliga företrädare:

Birgitta Sandström, SRAT, birgitta.a.sandstrom@nll.se tel 0923-76022