Tandhygienist, Skellefteå

Folktandvården söker tandhygienister till Skellefteå Syd.

Skellefteå Syd består av fyra enheter: Anderstorp, Skelleftehamn, Bureå och Burträsk.

Folktandvården Västerbotten omfattar allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi ligger i framkant när det gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och institutionen för odontologi.

ARBETSUPPGIFTER
Utifrån dina intressen har vi möjlighet att utforma och erbjuda dig ett arbete som känns stimulerande och trivsamt. Naturligtvis erbjuder vi utbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi arbetar i teamtandvård där du som tandhygienist har en självklar roll i teamet tillsammans med tandläkare och tandsköterskor. I lagarbetet ingår varierande arbetsuppgifter med både barn/ungdomar och vuxna samt uppsökande tandvård, tobaksfri duo och andra utåtriktade verksamhet. Vår målsättning är att du som tandhygienist också ska vara en viktig länk i det folkhälsoarbete som bedrivs i regionen. Placeringen gäller Folktandvården Anderstorp samt Folktandvården Skelleftehamn och Bureå. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad tandhygienist. Vi värdesätter att du har servicekänsla, kvalitetsmedvetenhet samt förmåga att ta eget ansvar och drivs av en vilja att utvecklas. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Även du som är under utbildning men väntas bli klar våren 2014 kan ansöka.