Tandhygienist till Folktandvården Campus

I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här erbjuds en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid.

God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision.

Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med hög kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER
Folktandvården Campus söker tandhygienist!

På Folktandvården Campus är vi ca 30 glada medarbetare i blandade åldrar. Vi finns i nyinredda moderna lokaler i centrala Östersund.

Kliniken är länets största allmäntandvårdsklinik med ett patientklientel på ca 11 000 patienter. Flera team på FTV Campus arbetar enligt arbetstidsmodell ”solo group”, andra team arbetar konventionellt.

Arbetet som tandhygienist på kliniken är omväxlande. Du får arbeta med både barn och vuxna, undersökningar, behandlingar, kontroller och uppsökande och nödvändig tandvård ute i kommunen.

Vi ser gärna att du som söker har några års yrkeserfarenhet och att du som person är initiativrik och ansvarsfull. Skulle du vara nyutexaminerad kommer vi självklart se till att du får stöd/handledning från någon av våra mycket erfarna tandhygienister.

Arbetstider och kompetensutveckling kommer vi överens om. Möjlighet till friskvård finns under arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Leg tandhygienist.
Bra organisations- och planeringsförmåga.
Duktig på att bemöta, kommunicera och att skapa goda relationer.
Erfarenhet av T4 är meriterande