Tandhygienist till Folktandvården Falkenberg

Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare – alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision ”Halland – Bästa livsplatsen.” Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka.
Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet – det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen.

Folktandvården Falkenberg har drygt 30 anställda medarbetare och arbetar efter Folktandvården Hallands vision
En frisk mun för alla – alltid.
Vi finns i nyrenoverade lokaler med all modern utrustning. Vi ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård. Vi arbetar idag med allmäntandvård i alla former

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att få arbeta med hela Din kompetens och behandla både barn och vuxna.

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av teamarbete och profylaktiskt tänkande är det en fördel. Du är ansvarsfull, har arbetsuppgiften i fokus och känner dig trygg i din yrkesroll. Du är positiv, har lätt för att samarbeta och har en naturlig känsla för service. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap och ett gott bemötande till alla. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Tandhygienistlegitimation

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Erfarenhet värderas och bör beskrivas.