Tandhygienist till nya Solna C kliniken

Tandhygienist till nybyggda Solna C kliniken

I Solna centrum kommer vi under sommaren 2014 att bygga en helt ny klinik med 14 behandlingsrum.  Vi söker därför nya medarbetare som vill arbeta i en varm och glad arbetsgrupp på 24 personer, 9 erfarna tandläkare, 12 tandsköterskor och 3 tandhygienister. Att med stort engagemang och hög kompetens ta hand om våra patienter samtidigt som vi har roligt på vår arbetsplats är viktigt för oss.

Vi erbjuder

Som tandhygienist hos oss  kommer du att kunna arbetar i helt nya  och toppfräscha lokaler mitt i Solna C. Om du vill bli en av oss kan vi erbjuda dig varierande arbetsuppgifter inom barn och vuxentandvård. Vi utför mycket protetik, implantat och kirurgi. Hos oss är kunden i centrum och vi har som mål att alltid kunna tillgodose våra kunders tandvårdsbehov inom kliniken vilket medför att vi kontinuerligt satsar på vidarutbildning och ett nära samarbete kollegor emellan. Hos oss kan du få daglig kompetens utveckling, en bra arbetsmiljö med mycket skratt och värme. Sist men inte minst möjlighet att få arbeta med hög kvalitet på våra trevliga patienter. 

Vi söker

En legitimerad tandhygienist som med stort engagemang vill arbeta med hälsobefrämjande åtgärder på barn och vuxna. Du sätter alltid kunden i fokus och ser möjligheter i ett utvecklat teamarbete.

Du som söker bör vara utåtriktad, flexibel och ha en mycket god känsla för kvalitet och service.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du kan bidra med stort engagemang, hög kvalitet och ett mycket gott kundbemötande.

Tjänsten är

en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till deltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Är du intresserad?

Kontakta gärna klinikchef Katarina Wadstein, tel 08-123 166 96 eller arbetsledare Marianne Westring 

tel 08-123 157 15. Kontaktperson för TT är Chaim Zlotnik, tel 08-123 15 234.

Välkommen med din ansökan senast den 2014-04-01