Tandhygienist, vikariat, till Folktandvården Skurup

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi erbjuder tandvård till barn och vuxna, och arbetar förebyggande för att alla skåningar ska kunna leva livet leende.

Folktandvården Skåne är sedan 2014 ett offentligt bolag helägt av Region Skåne och har runt 1 400 anställda. Verksamheten bedrivs på 66 allmäntandvårdskliniker på 44 orter runtom i Skåne, samt vid 4 centrum för specialisttandvård i Helsingborg, Kristianstad, Lund och Malmö.

Folktandvården Skåne är sedan 2005 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Det innebär att bolaget arbetar med ständiga miljöförbättringar och följer rutiner för ledning och styrning av miljöarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en tandhygienist till Folktandvården i Skurup. På vår klinik arbetar vi aktivt med teamtandvård och i dina arbetsuppgifter ingår klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdom och vuxna. Vi har T4 som journalsystem. Vi arbetar mycket i team och du kommer att ha nära samarbete med tandläkare och tandsköterskor på kliniken.

Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang erbjuder vi dig bland annat:
– introduktionsprogram och nätverksträffar
– kompetensutveckling
– friskvårdsbidrag

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med svensk legitimation. Kunskaper i svenska motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du har intresse av att arbeta inom både barn- och vuxentandvård.

I ditt arbete ser vi gärna att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du trivs med teamarbete, verkar för att bidra till en fortsatt god stämning och till vårt goda samarbete på kliniken. För att trivas hos oss är det även viktigt att du är flexibel och öppen för förändring.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot din ansökan!