Tandhygienister till Allmäntandvården

Se under Verksamhetsbeskr

Folktandvården, Hela länet

Verksamhetsbeskrivning:

Folktandvårdens huvuduppgifter är klinisk verksamhet, kunskapsspridning samt forskning och utvecklingsarbete. För att detta skall ske på ett optimalt har vi en verksamhetsanpassad organisering där Specialisttandvård och Allmäntandvård är tydliggjorda områden med en chef för respektive område. Till stöd för den kliniska verksamheten finns områdena Verksamhetsutveckling, Verksamhetsstöd, HR och Ekonomi/IT.

Vi söker tandhygienister till Enheterna Adolfsberg/Odensbacken, Karlskoga/Degerfors, Kumla/Hallsberg/Laxå/Askersund, Kopparberg/Lindesberg/Frövi/Fellingsbro, Sofia och Nora/Hällefors.

Arbetsuppgifter:

Som tandhygienist arbetar du med bl.a. odontologisk profylax, hälsopromotion, sjukdomsutredning/behandling samt självständigt undersöker patienter inom ditt kompetensområde. Då vi har ett flexibelt arbetssätt kan tjänstgöring förekomma periodvis på flera kliniker inom allmäntandvården

Kvalifikationer:

Utöver tandhygienistexamen ser vi gärna att du har erfarenhet av barn- och vuxentandvård samt av att arbeta i team. Vi värdesätter att du har en utpräglad samarbetsförmåga samt en vilja att medverka till och ta ansvar för såväl din egen som klinikens utveckling. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbets- och initiativförmåga och som person är du flexibel med vana att hantera olika ansvarsuppgifter.