Tandläkare

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
Bohuskliniken ligger 20 minuter norr om Göteborg med allmänna kommunikationer.

Vi är ett glatt gäng på 12 medarbetare som tillsammans kan erbjuda ett brett vårdutbud. Vårt arbetssätt är utpräglat delegerat och med bl.a. inriktning på protetik och implantat. 

Vi söker Dig som vill ha ett självständigt och omväxlande arbete. Du är öppen, ansvarsfull, stresstålig och har en humanistisk och ödmjuk människosyn.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är positiv och engagerad och som aktivt vill medverka till klinikens utveckling.

Här får du arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare.

Du bör ha lätt för att samarbeta och kommunicera med människor runt omkring dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad har vi ett omfattande handledningsprogram.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal