Tandläkare

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Folktandvården förbättrar servicen genom att utöka med en resurspool med tandläkare i Mariestad, Lidköping, Skövde, Skara och området mellan Vänern och Vättern. Som tandläkare i resurspoolen arbetar du under kortare eller längre perioder på våra mottagningar med akut tandläkarbehov.

Det är ett omväxlande och varierande arbete för dig som tycker om att träffa nya människor och snabbt kan anpassa dig till nya förutsättningar. Arbetet innebär en del resor inom området.

Om orterna

Oavsett var i området du bor har du nära till såväl vacker natur som städer med bra shoppingmöjligheter. I Skövde finns ett rikt utbud av nöjen, kultur och shopping. Här hittar du också Sveriges modernaste äventyrsbad, slalombacke, fiske och vandringsleder. Lidköping har också ett rikt kulturliv och bra shopping.

 Här bor du nära Vänerns skärgård med till exempel Läcko slott som utflyktsmål. I Skara kan du känna historiens vingslag, här finns till exempel Varnhems klosterkyrka där filmen Arn spelades in. Andra turistmål är Hornborgasjön med sina tranor, Axevalla Travbana mm. Mariestad är en vacker sjöstad vid Vänerns strand där kullerstensgator samsas med moderna bostadsområden. Staden satsar stort på att utveckla hamnområdet, där nya bostäder, affärer och rekreationsmöjligheter växer fram.

 Vi erbjuder bra förmåner

Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso- och sjukvård, rikskuponger som lunchsubvention med mera.

Som tandläkare i resurspoolen får du förmånliga lönevillkor. 

 Arbetsuppgifter

Som tandläkare hos oss får du varierande arbetsuppgifter med både barn- , vuxen- och äldretandvård. Du får också möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare.
Du har flera års klinisk erfarenhet och är trygg i din yrkesroll.
Servicekänsla och ett stort engagemang för dina patienter är viktiga egenskaper för denna tjänst.

Kvalite och samarbete är också viktigt för dig.

Du har god allmän datakunskap och det är ett plus om du är väl bekant med journalprogrammet T4.

Eftersom jobbet innebär resor behöver du ha körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal