Tandläkare med intresse för akuttandvård till Täby Kyrkby

Tandläkare med intresse för akuttandvård till Täby Kyrkby

Vi är 10 glada och engagerade medarbetare som håller till i lokaler belägna i Täby Kyrkby Centrum. Kliniken ligger i nära anslutning till både buss och Roslagsbanan.

Kliniken kommer efter sommaren att profilera sig i akuttandvård.

Vi erbjuder

Dig att vara med oss i utformandet och uppstarten av akuttandvård i Täby Kyrkby. Det finns stora möjligheter till utveckling inom flera odontologiska områden genom samarbete med erfarna kollegor på plats samt i Täby Centrum. Vi arbetar i ett öppet och trivsamt arbetsklimat där vi hjälps åt och delar med oss av vår kompetens och erfarenhet 

Vi söker

Dig, en lagspelare som trivs med ditt yrkesval som legitimerad tandläkare. Du har några års erfarenhet från yrket och vill fortsätta att arbeta och utvecklas inom vuxentandvård och akuttandvård. Då kliniken kommer att ta emot många akutbesök och patienter med stora vårdbehov är det viktigt att du är flexibel, känner dig trygg i din profession och kan ta snabba beslut. Du är bra på att kommunicera, kan sälja in ett erbjudande och bemöta andra människor på ett bra sätt. Du kan omsätta Folktandvårdens värderingar nyfiken, tillgänglig och omtänksam i ditt dagliga arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är

en tillsvidareanställning på hel-eller deltid. Provanställning kan förekomma. 

Är du intresserad?

Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander, tel 08-123 154 49 eller arbetsledare Karin Lind, tel 08-123 161 81. Kontaktperson för TT är Chaim Zlotnik, tel 08-123 15 234.

Välkommen med din ansökan senast den 2014-03-28.