Tandläkare sökes till FTV Lilla Torget i Linköping

Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi söker tandläkare till vår allmäntandvårdsklinik Lilla Torget i Linköping.

Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens fullt ut tillsammans med erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Utifrån dina odontologiska ämnesområden har vi möjlighet att skräddarsy just din utvecklingsplan i ett nära samarbete med allmäntandvård och specialisttandvård. Är du nyutbildad tandläkare ingår du i vårt introduktionsprogram Entré

Utbildning och erfarenhet

Förutom att du ska vara legitimerad tandläkare ska du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, kollegor och andra samarbetspartners.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din kliniska kompetens och dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta och lära känna andra människor. Du står för kvalitet och är öppen för nya utmaningar och du är intresserad av att utveckla dig i ditt yrke. Goda kundkontakter bygger på att du alltid arbetar serviceinriktat och tar eget ansvar och egna initiativ.

Anställning och information

Det här är en tillsvidaretjänst och tillsättning sker efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Klinikchef Åsa von Post, 010-103 95 93 eller 010-103 95 96.

Facklig företrädare för Tjänstetandläkarna (TT) är Kristina Hult, 010-103 89 72.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 21 mars 2014. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland