Tandläkare till Folktandvården i Lomma

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi erbjuder tandvård till barn och vuxna, och arbetar förebyggande för att alla skåningar ska kunna leva livet leende.

Folktandvården Skåne är sedan 2014 ett offentligt bolag helägt av Region Skåne och har runt 1 400 anställda. Verksamheten bedrivs på 66 allmäntandvårdskliniker på 44 orter runtom i Skåne, samt vid 4 centrum för specialisttandvård i Helsingborg, Kristianstad, Lund och Malmö.

Folktandvården Skåne är sedan 2005 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Det innebär att bolaget arbetar med ständiga miljöförbättringar och följer rutiner för ledning och styrning av miljöarbetet.

Vill du vara med och påverka framtidens tandvård?
Vill du jobba i smart sammansatta team där alla i teamet får använda hela sin kompetens?
Vill du bidra till en inspirerande miljö där vi möts, trivs och utvecklas tillsammans?
Bra för vi behöver dig!

ARBETSUPPGIFTER
Folktandvården Lomma är familjens naturliga val när det gäller tandvård. Vår klinik erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter i alla åldrar och har ett bra samarbete med specialisttandvården. Tandkliniken ligger centralt med god anslutning till buss och med goda parkeringsmöjligheter. Kliniken Löddeköpinge/Lomma/Bjärred är en organisatorisk enhet med gemensam klinikchef.

Dina arbetsuppgifter blir klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdom och vuxna. Vi vill att du har intresse av såväl barntandvård som vuxentandvård samt att du gillar att arbeta i team. Fokus ligger på en väl utvecklad teamtandvård där du får möjlighet att utvecklas i teamet.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad tandläkare. Både erfaren och nyutexaminerad tandläkare är välkommen att söka. Vi vill att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och en vilja att lära dig nya arbetsuppgifter samt har ett gott bemötande. Som person är du även noggrann, flexibel och serviceinriktad.

Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang erbjuder vi dig bland annat:
– introduktionsprogram och nätverksträffar
– kompetensutveckling
– friskvårdsbidrag