Tandläkare till Folktandvården i Sjöbo

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi erbjuder tandvård till barn och vuxna, och arbetar förebyggande för att alla skåningar ska kunna leva livet leende.

Folktandvården Skåne är sedan 2014 ett offentligt bolag helägt av Region Skåne och har runt 1 400 anställda. Verksamheten bedrivs på 66 allmäntandvårdskliniker på 44 orter runtom i Skåne, samt vid 4 centrum för specialisttandvård i Helsingborg, Kristianstad, Lund och Malmö.

Folktandvården Skåne är sedan 2005 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Det innebär att bolaget arbetar med ständiga miljöförbättringar och följer rutiner för ledning och styrning av miljöarbetet.

Vill du vara med och påverka framtidens tandvård?
Vill du jobba i smart sammansatta team där alla i teamet får använda hela sin kompetens?
Vill du bidra till en inspirerande miljö där vi möts, trivs och utvecklas tillsammans?
Bra för vi behöver dig!

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att röra klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar och vuxna. Detta innefattar för närvarande utredning, behandling och rådgivning gällande sjukdomar och skador med mera i munhålan och tuggsystemet.

Vi vill att du har intresse av såväl barntandvård som vuxentandvård samt att du gillar att arbeta i team. Vi vill att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Du har tandläkarexamen och språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.

Vi ser gärna att du är engagerad, kundorienterad och ansvarskännande samt har ett mycket gott bemötande mot våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Både erfaren och nyutexaminerad tandläkare är välkommen att söka.
Om du erbjuder oss dina kunskaper och ditt engagemang erbjuder vi dig bland annat
– introduktionsprogram och nätverksträffar
– kompetensutveckling
– friskvårdsbidrag