Tandläkare till Folktandvården Klostergatan i Växjö

I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Folktandvårdens verksamhetsidé är att skapa god munhälsa och att vi ska vara det bästa tandvårdsalternativet i Kronoberg.

Kliniken Klostergatan ligger centralt i Växjö centrum och här arbetar nio tandläkare, sju tandhygienister och arton tandsköterskor.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som tandläkare på Klostergatan innebär att du får ett omväxlande och stimulerande arbete. Du får tillämpa din kompetens för behandlingar inom hela vårdspektrat. Vi har rekryterat flera nya tandläkare de senaste åren och är ett trivsamt gäng i olika åldrar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, som trivs med varierande arbetsuppgifter och som naturligtvis sätter patienten i centrum. Du har en god social kompetens, trivs med att samarbeta och är flexibel. Vi ställer krav på god datavana eftersom vi arbetar med digitalt datajournalsystem.