Tandläkare till Folktandvården Norr i Växjö

I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Folktandvårdens verksamhetsidé är att skapa god munhälsa och att vi ska vara det bästa tandvårdsalternativet i Kronoberg.

Kliniken ligger i moderna lokaler nära Dalbo centrum och här arbetar nio tandläkare, fem tandhygienister och femton tandsköterskor.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som tandläkare på Norr innebär att du får ett omväxlande och stimulerande arbete. Du får tillämpa din kompetens för behandlingar inom hela vårdspektrat. Är du nyexaminerad tandläkare är ett arbete på Norr en bra början på din framtida yrkesbana – här finns erfarna kollegor som kan fungera som handledare och mentorer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, som trivs med varierande arbetsuppgifter och som naturligtvis sätter patienten i centrum. Du har också en god social kompetens, trivs med att samarbeta och är flexibel. Vi ställer krav på god datavana eftersom vi arbetar med digitalt datajournalsystem