Tandläkare till Folktandvården Pjäsgatan i Landskrona

Folktandvården i Landskrona är familjens naturliga val när det gäller tandvård. Våra kliniker erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter i alla åldrar och har ett gott samarbete med specialisttandvården.

Klinikerna Pjäsgatan och Sturegatan är en organisatorisk enhet med gemensam klinikchef, placering är för närvarande på Pjäsgatan. Där arbetar sex tandläkare, nio tandsköterskor, tre tandhygienister och en receptionist.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu ytterligare en tandläkare som vill bli en del av vårt härliga team till Folktandvården Pjäsgatan i Landskrona. Som tandläkare hos oss kommer du att arbeta med ordinarie tandläkaruppgifter, vilket bland annat innebär klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdom och vuxna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenska B2 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Vi vill att du har intresse av såväl barntandvård som vuxentandvård samt att du gillar att arbeta i team.

Som person vill vi att du är ansvarstagande och har mycket god samarbetsförmåga.