Tandläkare till Jakobsbergs sjukhus

Tandläkare till Jakobsbergs sjukhus

Två tandläkare sökes med stort tandvårdshjärta och intresse för klinisk och medicinsk utveckling.

Ser du tandläkarjobbet som en del av en större helhet? Är du nyfiken på möjligheter till samarbete med kollegor inom såväl allmän- och specialisttandvården som andra vårddiscipliner?

Varmt välkommen till Folktandvården Jakobsberg!

Vår klinik ligger i Jakobsbergs sjukhus. Vi är drygt 30 medarbetare; 10 tandläkare, 5 tandhygienister och 15 tandsköterskor med stor kompetens inom allmäntandvård samt kirurgi, implantatkirurgi/ protetik och geriatrik. Vi har ett nära samarbete med vår systerklinik i Kungsängen, Folktandvårdens specialistkliniker och flera av sjukhusets avdelningar. Våra lokaler är ljusa och nyrenoverade, med bekvämt promenadavstånd till pendeltåget och bra parkeringsmöjligheter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete inom barn- och vuxentandvård. Och många möjligheter att delta i det spirande samarbetet med sjukhusets olika vårdgrenar. Kompetens, kvalitet, serviceanda är ledord för oss. Och sist men inte minst; vi har roligt och trivs tillsammans. Vi ser gärna att du har akademiska ambitioner och är intresserad av att bedriva mindre utvecklingsprojekt parallellt med ditt kliniska arbete. På så sätt får du som siktar på framtida forskning en möjlighet att förbereda dig.

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med intresse för odontologisk utveckling. Du är service- och kvalitetsinriktad, flexibel och ekonomisk medveten. Vidare är du nyfiken och positivt inställd till teamtandvård och ser fram emot att delta i vårt ständigt pågående utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsterna är dels en tillsvidareanställning på hel- eller deltid, samt ett vikariat. Provanställning kan förekomma.

Är du intresserad? Kontakta klinikchef Anders Lindunger tel 08-123 157 90 eller arbetsledare Malgorzata Cartro tel 08-123 153 19. Kontaktperson för TT är Chaim Zlotnik, tel 08-123 15 234.

Välkommen med din ansökan senast 2013-04-16.