TANDLÄKARE TILL KATRINEHOLM/VINGÅKER

Folktandvården Sörmland ansvarar för 134 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Hittills har drygt

41 700 kunder valt att teckna avtal om Frisktandvård. Vi är ca 450 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter 365 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

VI SÖKER TANDLÄKARE TILL KATRINEHOLM/VINGÅKER

Folktandvården i Katrineholm och Vingåker är två moderna och fräscha kliniker och båda är centralt belägna. Vår klinik i Katrineholm är en stor klinik med 48 medarbetare och i Vingåker är det 8 medarbetare. Vi har ett nära och gott samarbete mellan klinikerna och vår värdegrund med betoning på samarbete, utveckling och professionellt arbetssätt är enkel att omsätta på arbetsplatserna. Arbetsmiljön är mycket god och tillsammans driver vi och utvecklar klinikerna.

Nu söker vi en tandläkare som ser det som stimulerande och utvecklande att arbeta på båda klinikerna. Vi arbetar med både barn och vuxna och med det mesta inom tandvård. Vi ansvarar för 16 500 patienter, varav 7 500 barn och vi får dagligen nya kunder till oss. Vi tror att du som söker tjänsten har ett synsätt där du i din profession arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Vi arbetar flexibelt med en hög servicegrad och du bör känna att du delar den inställningen. Du har lätt för att samarbeta och är en öppen person som gärna delar med dig av dina egna kunskaper. Vi söker dig med god erfarenhet men stor vikt läggs på att dina personliga egenskaper passar in i vårt lag och har en positiv inställning till att arbeta med våra kunder.

Förutsättningarna för att utvecklas i jobbet är de bästa. Här finns en bred kompetens och massor av erfarenhet. Introduktion och handledning anpassar vi helt efter dina önskemål och behov.

Mellan Katrineholm och Vingåker är det ca 10 minuter med tåget. Katrineholm och Vingåker ligger i vackra omgivningar med bra kommunikationer och det finns även goda möjligheter att hitta ett riktigt bra boende här.

Nyfiken? Kontakta Pia Gustafsson, 070-366 12 67 eller Gunilla Staveman,

073-069 49 02.

Facklig information lämnas av TT:s företrädare Anders Grankvist, 0150 – 563 90 .

Du är välkommen att skicka din ansökan via e-post till ansokan.ftv@dll.se eller med post till Folktandvården Sörmland, Brunnsgatan 40, 611 32 NYKÖPING

Sista ansökningsdag är den 26 mars 2014. Märk din ansökan med

Ref.nr: HN-FTV14-073