TANDLÄKARE TILL MALMKÖPING

Folktandvården Sörmland ansvarar för 138 500 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Hittills har drygt

41 700 kunder valt att teckna avtal om Frisktandvård. Vi är ca 450 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter 365 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

TANDLÄKARE TILL MALMKÖPING

Det går bra för vår lilla klinik i Malmköping och nu söker vi dig som är en erfaren tandläkare. Vi satsar helhjärtat på Folktandvården Sörmlands mycket framgångsrika koncept Frisktandvård och vi arbetar med datasystemet Effica. Vi har ett nära samarbete med den större kliniken i Flen.

Vi är idag 5 kollegor som tillsammans driver och utvecklar kliniken och vi söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta det arbetet.

Är du intresserad av teamarbete där vi tar vara på varandras kompetens på bästa sätt, så är det här en bra möjlighet för dig. Du har lätt för att samarbeta och är en öppen person som gärna delar med dig av dina egna kunskaper. Vi arbetar traditionellt och arbetet består mestadels av sedvanlig revisionstandvård.

Vi söker dig som jobbat några år och känner dig trygg i tandläkarrollen och trivs i det lilla teamet. Vi jobbar nära varandra och du kommer att märka att vi är ett gäng med stort intresse för odontologi.

Malmköping ligger i hjärtat av Sörmland med närhet till natur och friluftsliv och med närhet till flera städer. Här finns möjlighet till bra boende i ett litet charmigt samhälle.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid eller efter överenskommelse.

Nyfiken? Kontakta Anna Ek, klinikchef 076-724 86 31.

Facklig information lämnas av TT:s företrädare Anders Grankvist, 0150 – 563 90.

Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt.

Din ansökan skickar du med e-post till ansokan.ftv@dll.se eller med post till Folktandvården Sörmland, Brunnsgatan 40, 611 32 NYKÖPING

Sista ansökningsdag är den 26 mars, 2014. Märk din ansökan med

Ref.nr: FTV14-084