TANDLÄKARE TILL NYKÖPING

Folktandvården Sörmland ansvarar för 138 500 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Hittills har drygt

41 700 kunder valt att teckna avtal om Frisktandvård. Vi är ca 450 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter 365 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

Ta chansen! Vi söker två tandläkare till Nyköping

Det går bra för oss i Nyköping och många kunder vill komma till oss. Här har vårt koncept Frisktandvård – tandvård till fast pris blivit mycket uppskattat av våra kunder. I Nyköping har vi tre allmänkliniker och en specialisttandvård som har ett nära och gott samarbete med varandra. Vi söker nu tandläkare till två av klinikerna i Nyköping, Nyckelkliniken och Ö Kyrkogatan.

Båda klinikerna är centralt belägna och våra lokaler är trivsamma och moderna. Hos oss ska både medarbetare och kunder trivas! På båda klinikerna är det ca 20 medarbetare som tillsammans driver och utvecklar klinikerna och vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta det arbetet.

Vi vänder oss såväl till dig som är ny i yrket som till dig som har erfarenhet. Vi tror att du som söker tjänsten har ett synsätt där du i din profession arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Du har lätt för att samarbeta och är en öppen person som gärna delar med dig av dina egna kunskaper. Stor vikt läggs vid att dina personliga egenskaper passar in hos oss och att du har en positiv inställning till att arbeta med våra kunder. Vi arbetar flexibelt och med en hög servicegrad till våra kunder och du bör dela det synsättet.

Tandläkare hos oss erbjuds en bra introduktion och handledning. Handledningen pågår så länge behov finns. Här finns också flera kollegor med lång erfarenhet som stimulerar till givande terapidiskussioner och ökad vårdkvalitet. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap. Vi anser att utveckling av våra kunskaper är en nyckel till våra framgångar.

Vårt datasystem är Effica.

Nyköpings kommun är en populär kommun att bo och leva i. Stadskärnan är välkomnande och genuin. Omgivningarna inbjuder till lugn, ro och avkoppling i vacker miljö. I området bor ca 52 000 personer. Här bor du granne med Sveriges tredje största flygplats Skavsta och därmed med stora delar av Europa framför fötterna.

Tjänsterna är tillsvidare på heltid eller efter överenskommelse. Tillträde kommer vi överens om.

Nyfiken? Kontakta Miro Pirslin, klinikchef 0155-24 56 26, miro.pirslin@dll.se eller Ulrika Sildéus, HR-chef 076-555 90 36, ulrika.sildeus@dll.se.

Facklig information lämnas av TT:s företrädare Anders Grankvist, 0150 – 563 90.

Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan märkt med referensnr. FTV14-085 med e-post till ansokan.ftv@dll.se eller med post till Folktandvården Sörmland, Brunnsgatan 40, 611 32 NYKÖPING.

Sista ansökningsdag är den 30 mars, 2014.