Tandläkare till Resurscentrum, Folktandvården i Östergötland

Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi söker tandläkare till Resurscentrum som är en väl inarbetad enhet inom Folktandvården i Östergötland och vi har hela länet som arbetsfält. Inom enheten samlar vi bred och djup kompetens och våra medarbetare arbetar ute på länets olika kliniker under kortare eller längre perioder. Verksamheten ska tillgodose klinikernas vikariebehov av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor och också fördela resurser vid arbetstoppar eller annat kortsiktigt personalbehov.

Vi erbjuder dig ett självständigt, stimulerande och omväxlande arbete i ett framgångsrikt team. Du får möjlighet att arbeta på flera olika kliniker inom Östergötland och arbetet innebär att du får stor organisationskunskap och att du får möjlighet att skapa ett stort kontaktnät inom Folktandvården. På klinikerna möter du ett varierat patientklientel där du får använda din kompetens fullt ut tillsammans med erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Utifrån dina odontologiska ämnesområden har vi möjlighet att skräddarsy just sin utvecklingsplan i ett nära samarbete med allmäntandvård och specialisttandvård.

Utbildning och erfarenhet

Förutom att du ska vara legitimerad tandläkare ska du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, kollegor och andra samarbetspartners.

Uppdraget kräver att du har klinisk erfarenhet och god administrativ förmåga.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din kompetens, din kliniska förmåga och dina personliga egenskaper. Arbetsformen kräver att du har hög flexibilitet och att du mycket snabbt kan smälta in i olika miljöer och att du tycker om att knyta nya kontakter. Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor och du är öppen för nya utmaningar och intresserad av att utveckla dig i ditt yrke. Goda kundkontakter bygger på att du tar ansvar och eget initiativ och att du alltid arbetar serviceinriktat och med stort fokus på klinisk verksamhet.

Anställning och information

Det här är en tillsvidareanställning och i anställningsförmånerna ingår ett lönetillägg på 6 000 kr/månad samt ersättning för resor. Tillträde sker efter överenskommelse.

Uppplysningar om tjänsten lämnas av: 

Klinikchef Monica Pripp, 010-103 02 87.

Facklig företrädare för Tjänstetandläkarna TT är Kristina Hult, 010-103 89 72.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 17 april 2014. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland