Tandläkare Väsby C

Tandläkare till Upplands Väsby

           

Vi är 35 glada och engagerade medarbetare som håller till i lokaler belägna invid Väsby Centrum.

Vi erbjuder

Dig ett roligt och omväxlande jobb med varierat patientklientel med spritt behandlingsbehov. Det finns stora möjligheter till utveckling inom flera odontologiska områden genom samarbete med erfarna kollegor på plats. Vi arbetar i ett öppet och trivsamt arbetsklimat där vi hjälps åt och delar med oss av vår kompetens och erfarenhet.

Vi söker

Dig, en lagspelare som trivs med ditt yrkesval som legitimerad tandläkare. Du har några års erfarenhet från yrket och vill fortsätta att arbeta och utvecklas inom både barn- och/eller vuxentandvård. Då kliniken även tar emot många akutbesök och patienter med relativt stora vårdbehov är det viktigt att Du är flexibel, känner Dig trygg i Din profession och kan ta snabba beslut.

Du är bra på att kommunicera, kan sälja in ett erbjudande och bemöta andra människor på ett bra sätt. Du kan omsätta Folktandvårdens värderingar nyfiken, tillgänglig och omtänksam i ditt dagliga arbete. Du arbetar affärsmässigt och strävar efter att uppnå klinikens uppsatta mål. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är

en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Provanställning kan förekomma.

Är du intresserad?

Kontakta gärna klinikchef Maisa Bäcks tel 08-123 167 67 eller arbetsledare Eva Wergelius, tel 08-123 161 21 Kontaktperson för TT är Chaim Zlotnik, tel 08-123 15 234. 

           

Välkommen med din ansökan senast den 24 mars 2014.