Tandsköterska

Värnamo Sjukhus Folktandvård

Värnamo sjukhus Folktandvård är en av Värnamos två allmäntandvårdskliniker. Kliniken är belägen inom Värnamo sjukhus och har välutrustade lokaler med möjlighet att även behandla patienter under lustgas och narkos. Avdelningar för ortodonti och pedodonti finns i nära anslutning samt snart även sjukhustandvård. Tillsammans med ytterligare sju Folktandvårdskliniker ingår vi i verksamhetsområde Söder. På kliniken arbetar 27 personer.

Vi kan erbjuda dig arbete på en klinik med positivt klimat och kunniga arbetskamrater där du får möjlighet att utvecklas som tandsköterska.

Läs mer om oss på www.lj.se/folktandvarden och information om Jönköping finns på www.jonkoping.se

Dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska på kliniken kommer du att arbeta såväl delegerat som med assistans inom barn-och vuxentandvård. Du kommer att arbeta med alla åldrar. Arbetsuppgifterna innebär alla på en allmäntandläkarklinik förekommande arbetsuppgifter för tandsköterskor.

Din kompetens

Vi söker dig som är behörig tandsköterska, gärna med erfarenhet i yrket och du känner dig trygg i din yrkesroll. God samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt utföra arbetsuppgifter är av mycket stor betydelse. För att trivas hos ser vi att du har ett positivt förhållningssätt och god känsla för service. Vidare är du en flexibel person med stort intresse för att lära nytt och utveckla tandvården. Kunskaper i journalsystemet T4 är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid med tillträde i början av augusti 2014, eller enligt överenskommelse.

Frågor och ansökan

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Ragnhild Adamsson, 0370-69 81 37. Facklig kontaktperson för VISION är Ann Sveningsson, telefonnummer 0371-58 41 70.

Välkommen med din ansökan som du gör via länken här nedan tillsammans med CV, betyg och övriga handlingar som du vill åberopa, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 14 mars 2014.

Folktandvården är en delverksamhet inom Landstinget i Jönköpings län. Verksamheten finns i hela länet och allmäntandvård bedrivs på 26 kliniker. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen i Jönköping med sju olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Landstinget tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.