Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandläkargruppen Utlandagatan
Vår omtyckta gruppraktik har funnits sedan 1973 och ligger på Utlandagatan i Johanneberg. Vi har 9 moderna behandlingsrum som 4 tandläkarteam och 2 hygienister jobbar i samt en välkomnande reception. Vi bedriver allmäntandvård med specialintresse funktionell estetik och har även en oralkirug hos oss varje vecka. Det finns dessutom ett tandtekniskt laboratorium på kliniken.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av sedvanligt tandsköterskearbete med assistans till tandläkare och delegerat arbete, till exempel digital rtg samt OPG, avtryck, anestesi, fotografering, provisorium, inköp, tidbokningar mm.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen samt erfarenhet inom yrket. Behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad och positiv med social kompetens och gillar att jobba med människor! Du har bra ordningssinne och god samarbetsförmåga samtidigt som du kan jobba självständigt. Att du är stresstålig, kan prioritera och ligga steget före vid planering och förberedelser förutsätts. Extra plus för estetiskt sinne och noggrannhet!