Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Lisa Gradeen
Vi är en ung, positiv mottagning som satsar på framtiden! Och du som medarbetare är den viktigaste kuggen i maskineriet!
Jag är tandläkare som alltid jobbat privat, i egen regi sedan 1 februari 2010. Vi har profylaxteam bestående av hygienister och tandsköterskor och vi håller en hög nivå på kvalitet och service.
Vi jobbar delegerat där alla i gruppen samverkar och som tandsköterska jobbar du både självständigt med patienter samt med assistens både vid operation och andra behandlingar. Samarbete och bra teamwork är a och o på vår arbetsplats.
Teamet är Addera-utbildat och lokalerna nyrenoverade.
På mottagningen utför vi allt inom allmäntandvård – bland annat dentoalveolär kirurgi, implantat (kirurgi och protetik).
Vår kompetens är vår styrka därför satsar vi mycket på utbildning av personalen.
Välkommen!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som tandsköterska är: att assistera tandläkaren, agera operationsassistent både implantat- samt dentoalveolär kirurgi. Att förbereda och avsluta patienten vid olika behandlingar, ta röntgenbilder, lägga anestesi, ta avtryck, göra provisorier mm. Du skall samarbeta med hygienisterna på profylaxpatienter och ta supratst med tillhörande sjukdomsbehandlande åtgärder. Kan du göra fyllningar och/eller har gått Addera är detta meriterande.
Du skall även lära dig tidbokning, svara i telefon, sköta betalning och hjälpa de patienter som har frågor, om behov uppstår.
Vi jobbar fortlöpande med kvalitets- och utvecklingsarbete, där är du viktig!

Kvalifikationer
Examinerad tandsköterska.
Addera-utbildning är en merit. Likaså godkänd kurs i composit, profylax, panoramartg och provisorier.

Personliga egenskaper
Positiv, glad, bra på att ta människor, god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp, kvalitetsmedveten, lyhörd, öppen för nya kunskaper och arbetsmetoder, stresstålig.