Tandsköterska

Vråen Folktandvård, Värnamo

Vi söker nu två tandsköterskor till vår trevliga personalgrupp

Vråen Folktandvård består av två kliniker, dels Vråen i Värnamo som är huvudklinik och Rydaholm som är annexklinik. Tjänsten avser placering både i Värnamo och Rydaholm. Vi är nio tandläkare, fem tandhygienister och 17 tandsköterskor. Klinikerna har välutrustade lokaler med möjlighet att behandla patienter under lustgas.

Besök gärna vår hemsida http://www.lj.se/folktandvarden.

Dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska på kliniken kommer du att utföra alla förekommande arbetsuppgifter för tandsköterskor på en allmäntandläkarklinik samt bemanning av receptionen. Arbete i såväl Värnamo som Rydaholm ingår men i varierande omfattning.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, men lägre tjänstgöringsgrad kan vara möjlig vid önskemål.

Din kompetens

Vi söker dig som är behörig tandsköterska. Meriterande är arbestlivserfarenhet i yrket liksom kunskap i journalsystemet T4 samt receptionsarbete.

Som person ser vi gärna att du har en positiv inställning och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har ett öppet förhållningssätt till förändring, van vid att ta egna initiativ och du är engagerad i klinikens fortsatta utveckling. Vidare är du förtroendeingivande för både patienter och andra medarbetare på kliniken. För dig är det en självklarhet att vara en god medarbetare och bidra till en trevlig stämning i gruppen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Carl Doberauer eller klinikkoordinator Marita Helgesson, 0370-69 81 61.

Facklig kontaktperson för vision är Ann Sveningson, 0371-58 41 70.

Välkommen med din ansökan som du gör via länken här nedan tillsammans med meritförteckning, betyg och övriga handlingar som du vill åberopa. Sista ansökningsdag är den 13 mars 2014.

Folktandvården är en delverksamhet inom Landstinget i Jönköpings län. Verksamheten finns i hela länet och allmäntandvård bedrivs på 26 kliniker. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen i Jönköping med sju olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Landstinget tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.