Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Citytandläkarna
Citytandläkarna i Borås. Centralt belägen mottagning med två tandläkare, en hygienist och sex tandsköterskor.

Arbetsuppgifter
Delad receptionstjänst och assisterande tandsköterska. I receptionen tidbokning, betalniningar, telefonpassning, handha kontakter med FK, Landstinget etc, kalla patienter m.m.
Som tandsköterska arbeta med assistans samt delegerat eget arbete med patienter.

Övrig information
Vi är ett sammansvetsat, glatt gäng som gillar att jobba med att göra våra patienter friskare och få vackrare leenden. Vi ser fram emot att få träffa dig om du tycker du passar in på vår beskrivning.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska med tilläggs-utbildning i depuration samt anestesi. Erfarenhet av delegerat arbetssätt. Datakunskap. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Van att arbeta delegerat och självständigt. Positiv, flexibel och god social förmåga är egenskaper vi tycker är viktiga.