Tandsköterska

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
Kliniken i Kärra har god patienttillgång och ligger i ett stabilt område en bit utanför Göteborgs centrum.

Under vintern och våren 2013/2014 kommer verksamheten vara förlagd till annan klinik då Folktandvården Kärra skall renoveras. Verksamheten kommer då vara förlagd till kliniker i närheten. Du kommer då att arbeta tillsammans med en del av vår personal som också har sitt arbete förlagd till denna klinik.

Kärra kliniken har 20 medarbetare varav 6 tandläkare,  5 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Vi har ett väl genomarbetat revisionsklientel men även ett inflöde av nya patienter.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, steril och reception.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal