Tandsköterska

Avdelningen för klinisk bettfysiologi

Vi söker tandsköterska till avdelningen för klinisk bettfysiologi vid Odontologiska Institutionen i Jönköping. Avdelningen för klinisk bettfysiologi bedriver specialisttandvårdsverksamhet med patientbehandling, utbildning och forskning. Varje år utreds och behandlas cirka 500 patienter med bettfysiologiska frågeställningar. Forskningen på avdelningen har en markerat klinisk profil.

På avdelningen arbetar för närvarande totalt 9 personer.

Vi kan erbjuda dig en individuell kompetensutvecklingsplan och efter utbildning, egen patientbehandling inom ditt kompetensområde.

Dina arbetsuppgifter

Ordinarie arbetsuppgifter för en tandsköterska såsom assistans, administrativa uppgifter och receptionsarbete. Efter genomgången kompetensutveckling finns möjlighet att arbeta delegerat med behandlingsinsatser i nära samarbete med avdelningens specialisttandläkare.

Din kompetens

Vi söker dig som är behörig tandsköterska med intresse för bettfysiologi.

Du har ett stort intresse för människor och ser ett gott patientbemötande som en självklarhet. Som tandsköterska trivs du i samarbete med andra men har även god förmåga att ta egna initiativ samt att arbeta under eget ansvar. Vidare har du en positiv grundinställning och känner dig trygg i rollen som tandsköterska.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 maj 2014, eller enligt överenskommelse.

Frågor och ansökan

Närmare upplysning om tjänsten får du av klinikchef Håkan Nilsson, tfn 036-32 46 95.

Facklig kontaktperson för VISION är Ann Sveningsson 0371-58 41 70.

Välkommen med din ansökan som du gör via länken här nedan tillsammans med CV, betyg och övriga handlingar som du vill åberopa. Sista ansökningsdag är den 21 mars 2014.

Folktandvården är en delverksamhet inom Landstinget i Jönköpings län. Verksamheten finns i hela länet och allmäntandvård bedrivs på 26 kliniker. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen i Jönköping med sju olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Landstinget tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.