Tandsköterska

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra innevånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Region Gotland är landets enda region där regionalt utvecklingsansvar, landstings- och primärkommunala uppgifter samlats i en och samma verksamhet. Sjukvården i Region Gotland har under de senaste åren tagit klivet in i en ny organisation med patientprocesser i fokus.

Vid Mun- och Käkcentrum på Visby Lasarett är vi 26 personer som arbetar med att hjälpa människor som behöver olika typer av specialist och specialtandvård.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du ska ansvara över sterilarbetet kombinerat med att du vid behov får assistera tandläkare i deras arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en examen som tandsköterska. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket ser vi det som meriterande. Att ena dagen arbete med sterilarbete och andra dagar jobba ute hos olika tandläkare ställer krav på att du är flexibel och noggrann. Du behöver också ha ett professionellt förhållningssätt och kunna arbeta tillsammans med olika typer av människor i olika konstellationer.