Tandsköterska

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
På kliniken jobbar 29 personer, varav 10 tandläkare och 4 tandhygienister.

Kliniken ligger endast 12 minuters resväg från Centralen i Göteborg med kommunala färdmedel.

I huvudsak tjänstgöring i reception, men vid behov även sedvanliga tandsköterskeuppgifter.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och alltid vill ge den bästa service till våra patienter.

Vi arbetar med att utnyttja allas kompetens på bästa sätt, vilket innebär en tydlig arbetsfördelning, öppna dörrar och mycket kommunikation mellan alla medarbetare.

På kliniken utförs alla typer av tandvård. Vi utför både barn- och vuxentandvård.

Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso- och sjukvård, rikskuponger som lunchsubvention med mera.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning.

Stort intresse av receptionistuppgifter.

Den allra viktigaste egenskapen hos den vi söker, utöver rätt kompetens, är rätt inställning till vår arbetsmodell, vision och kärnvärden.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, empati, bemötande, kommunikationsförmåga och viljan att fortsätta utvecklas.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal