Tandsköterska

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Folktandvården Gotlands mål är att arbeta hälsoinriktat, se hela människan och gemensamt med andra verksamheter inom Region Gotland arbeta med folkhälsofrågor. För att kunna möta gotlänningarnas breda behandlingsspektra är en kontinuerlig kompetensutveckling hos våra medarbetare viktig för oss.

Folktandvården Gotland har idag fyra distriktskliniker – både små och stora – en i Visby och tre på landsbygden. Folktandvården i Roma är en mindre, väl fungerande tandläkarmottagning på mellersta Gotland. Mottagningen består av tre tandläkare, en tandhygienist och sex tandsköterskor. Du som söker tjänsten kommer att komma till ett positivt arbetslag som präglas av glädje och framåtanda!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska är ditt uppdrag att ge god och säker vård inom givna ramar. I dina arbetsuppgifter ingår främst att assistera tandläkare, ansvara för tidsbokning och telefonkontakter med patienter, receptionsarbete, journalhantering samt sterilarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har en tandsköterskeexamen. Har du erfarenhet av att tidigare arbetat som tandsköterska och/eller i patientkontakter ser vi det som meriterande. Intresse för självständigt patientarbete är önskvärt. Som person är du flexibel, noggrann, professionell och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.