Tandsköterska

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
Kliniken ligger i Nya Kulan Gamlestaden bredvid SKF huvudkontor. Till kliniken är det goda kommunikationer.

Vi är 19 medarbetare som bedriver tandvård för barn, ungdomar och vuxna. Våra patienter som till 75% utgörs av vuxna och till 25% av barn behandlas i stor utsträckning i team. På kliniken arbetar idag 6 tandläkare, 4 tandhygienister och 9 tandsköterskor.

Vi arbetar enligt en arbetstidsmodell som innebär att kliniken är öppen från 7 – 19. Det innebär att du kommer att ha varierande arbetstider och arbeta till klockan 19 två dagar i veckan. Modellen innebär att du har schemalagd klinisk tid 6 timmar per dag, antingen kl. 7- 13 eller 13 – 19. Övrig arbetstid används till administration, möten,egna ansvarsområden samt egen utveckling och friskvård.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifterna assistans till tandläkare, profylax, 1-2-åringar, men arbete i steril och reception förekommer.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, personlig lämplighet och flexibilitet. 

Du är van vid T4 journal- och tidbokningssystem.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal