Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandläkare Manne Sundin
Vi är en populär liten klinik i nyrenoverade lokaler. Här arbetar en tandläkare och två tandsköterskor. Nästa år kommer vi utöka med en tandhygienist, men redan nu vill vi rekrytera ytterligare en tandsköterska. Vi bedriver ständig utveckling av kliniken där samtliga medarbetare ges rika möjligheter till fortbildning inom sitt yrkesområde.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer bestå av traditionellt sköterskearbete med assistans och steril, men ha ett betydande inslag av eget arbete med patienter och delegerad vård. Administrativa uppgifter kommer också ingå.

Övrig information
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Önskas deltid framför heltid är detta möjligt.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. Erfarenhet av delegering och eget patientarbete är meriterande. Datorvana och förmåga att uttrycka sig skriftligt är också viktigt. Slutligen kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är bra med människor, rask i tanke och säker på hand, engagerad och framåtsträvande.