Tandsköterska

Folktandvården Västertorg

Välkommen till fräscha och trevliga Folktandvården Västertorg i Uppsala. Kliniken ligger i stadens västra delar och vi är 22 personer personer varav 11 tandsköterskor, sju tandläkare, och fyra tandhygienister. Vi är en trivsam klinik med gott arbetsklimat.

Vi arbetar över hela behandlingspanoramat inom barn-, ungdoms-, och vuxentandvård. Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och utöver goda yrkeskunskaper ser vi gärna att du fungerar bra i grupp, har god kommunikationsförmåga och tycker om att utvecklas. Du ska kunna arbeta flexibelt och effektivt med väl bibehållen kvalitet och hög servicenivå.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det är positivt om du har erfarenhet av sk. eget arbete.

Tillträde enligt överenskommelse.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Upplysningar

Klinikchef Eva Magnusson Santimano 018-611 64 10

HR-konsult Hanna Adlerteg 018 -611 65 80

För Vision Margaretha Vilén 018 – 611 65 64

Välkommen att söka via länken nedan.

Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev och meritförteckning.

Du kan också skicka din ansökan till Folktandvårdens kansli, 750 17 Uppsala. Ansökan märkt med referensnummer FTV17/2014 skall vara inkommen senast 24 mars 2014.

Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare