Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Elvanstandläkare
Vill du veta mer om oss besök vår hemsida: www.elvanstandlakare.se

Arbetsuppgifter
Arbetet består av traditionellt tandskötersketarbete,delegerat arbete med assistans till allmäntandläkare och specialister. Tjänsten är en deltidstjänst på 90% dvs. 36h/vecka. Vi arbetar enligt solo-group konceptet. Vi bedriver idag all form av tandvård i en fantastisk arbetsmiljö med mycket modern design.
Tjänsten planeras för tillträde under början av 2014.

Kvalifikationer
Det är en fördel om du som söker har några års yrkeserfarenhet. Det är dock inget måste. Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas hos oss. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vana av Opus och delegerat arbete är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och vill utvecklas inom din yrkesroll. Ett gott ordningssinne samt att ligga steget före vid planering och förberedelser förväntas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, flexibilitet och god samarbetsförmåga.