Tandsköterska

People Personal Care är det ledande bemanningsföretaget inom tandvården. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering av främst tandsköterskor och tandhygienister. Gedigen erfarenhet, hög kompetens och personlig service har givit oss en stabil kundkrets genom åren.

Vi söker tandsköterskor till vår bemanningsverksamhet, allt från udda dagar till heltid. Du kanske arbetar deltid och vill utöka din arbetstid. Vi söker dig som ”tröttnat på de dagliga rutinerna” och har funderingar på att byta arbetsplats, i så fall kan vi vara ”ett steg på vägen”. Du kanske tom slutat ditt aktiva yrkesliv och gått i pension, men vill ändå arbeta ibland. Vi kan erbjuda ett flexibelt arbete där du har möjlighet att påverka din arbetstid, känna dig uppskattad samtidigt som du höjer din yrkeskompetens.

Vi söker omgående en erfaren tandsköterska till en av våra trevliga kunder i Stockholm. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska ingår visst receptionsarbete i denna tjänst, vilket kräver goda kunskaper i Opus och i det svenska språket.

Du som söker ska vara utbildad tandsköterska med några års
erfarenhet i yrket. Du är ansvarsfull och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta och en ödmjuk inställning.